Kanelsnurrer på surdeig og tangzhong 🤔

Forrige helg var vi bedt med på pilkekonkurranse på Jarenvatnet og jeg fant ut at jeg ville bake noe vi kunne kose oss med. Jeg trålet det store Internett etter kanelsnurrer laget med surdeig OG på tangzhong-metoden (der du koker litt melk og vann til en tjukk jevning og baker den inn i resten av deigen). Det fant jeg ikke, og fant ut at jeg måtte prøve selv. Jeg skrev ikke ned hvor mye jeg brukte av melk og mel, og jeg brukte oppskrifta på kanelsnurrer fra NRK. De ble helt greie, de smakte veldig syrlig. Fikk faktisk spørsmål om jeg hadde hatt epler i fyllet 🙈

Men bortsett fra at de var etandes i ett par dager, så var de ikke på langt nær så luftige som bollene bakt på tangzhong som du ser på YouTube 😂 så det er vel kanskje en grunn til at jeg ikke fant oppskrift 🙈 deigen var veldig god å jobbe med, men neste gang blir det nok på vanlig måte ❤️

Kanskje det blir litt mer baking i helga? God helg, ta vare på deg selv og andre ❤️

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.